ГоловнаСуспільствоЖиття

У понеділок у Києві мокрий сніг з дощем, до +1

Очікується мокрий сніг з дощем.

У понеділок у Києві мокрий сніг з дощем, до +1
Фото: www.islamnews.ru

26 листопада в Києві хмарно, мокрий сніг з дощем, ожеледь, на дорогах ожеледиця, налипання мокрого снігу, вітер північно-східний, 5-10 м/с, температура вночі і вдень -1 ... +1 градус.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно, мокрий сніг з дощем, в Івано-Франківській і Чернівецькій областях вдень місцями сильні опади, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця, місцями налипання мокрого снігу, вітер північно-східний, 5-10 м/с, температура вночі та вдень -4 ... +2 градуси.

На Закарпатті дощ, температура вночі і вдень +2 ... +8 градусів.

У Карпатах вночі мокрий сніг, вдень місцями сильний мокрий сніг, температура вночі +1 ...- 4 градуси, удень +2 ...-3 градуси.

У Моршині та Трускавці вночі мокрий сніг, вдень мокрий сніг з дощем, температура вночі -1 ... +1 градусів, вдень 0 ... +2 градуси.

У Сваляві дощ, температура вночі та вдень +4 ... +7 градусів.

На півночі України хмарно, мокрий сніг з дощем, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця, налипання мокрого снігу, вітер північно-східний, 5-10 м/с, температура вночі і вдень -3 ... +2 градуси.

У центрі України хмарно, вночі мокрий сніг, вдень опади, місцями сильні; в Дніпропетровській області вночі без істотних опадів, вдень дощ, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця, налипання мокрого снігу, вітер південно-західний, 5-10 м/с, Температура вночі та вдень -3 ... +3 градуси.

На сході України мокрий сніг з дощем, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця, налипання мокрого снігу, вітер південно-східний, 5-10 м/с, температура вночі та вдень -4 ... +3 градуси.

На півдні України, хмарно, вночі без істотних опадів, вдень дощ, вітер південно-східний, 7-12 м/с, температура вночі -2 ... +5 градусів, удень +4 ... +10 градусів.

У Криму хмарно, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ, вітер південно-східний, 7-12 м/с, температура вночі 0 ... +5 градусів, удень +7 ... +12 градусів.

У Ялті без істотних опадів, температура вночі +3 ... +5 градусів, удень +9 ... +11 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram