ГоловнаСуспільствоЖиття

У Рівненській області невідомий "замінував" ділянку дороги "Київ - Чоп"

Інформація про замінування не підтвердилася.

Правоохоронці перевірили інформацію про замінування траси Київ-Чоп у Рівненській області та не знайшли нічого вибухонебезпечного. Про це повідомляє обласне управління поліції.

Фото: rv.npu.gov.ua

Сьогодні близько 12:50 правоохоронці отримали інформацію, що поблизу АЗС у Рівненському районі замінована автодорога Київ-Чоп.

Поліцейські негайно відвели учасників всеукраїнської акції, яка триває з дев'ятої години ранку поблизу села Біла Криниця, на безпечну відстань. На місці події працює слідчо-оперативна група, експерти, працівники вибухотехнічного відділу ГУНП, кінологи, медики і рятувальники.

Після завершення перевірки учасники акції відновили протест - вони неперервно ходять по пішохідному переходу. Рух автомобільного транспорту організовано об'їзними шляхами, заторів немає.

Нагадаємо, організація "АвтоЄвроСила" сьогодні оголосила про початок безстрокової акції протесту, суть якої в перекритті доріг державного значення, поки керівництво країни не ветує законопроекти про оподаткування "євроблях". Одна з протестуючих груп перебувала саме поблизу "замінованого об'єкта".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram