ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд постановив повернути Крисіна з колонії до Лук'янівського СІЗО

Він перебуватиме в ізоляторі на час розгляду справи про напад на АЗС у Києві.

Суд постановив повернути Крисіна з колонії до Лук'янівського СІЗО
Фото: Макс Требухов

Солом'янський районний суд Києва постановив повернути з колонії до Київського (Лук'янівського) СІЗО керівника "тітушок" Юрія Крисина, засудженого до п'яти років в'язниці за причетність до вбивства журналіста В'ячеслава Веремія.

Про це повідомила в Фейсбуці вдова загиблого Світлана Кирилаш і журналістка Нато Двалі.

У п'ятницю, 9 листопада, суддя Олена Курова, яка розглядає справу про напад банди Крисіна на АЗС у Києві, на закритому засіданні ухвалила доставити підсудного в Лук'янівське СІЗО. Крисін перебуватиме в ізоляторі на час розгляду цієї справи.

"Я відчувала, що не просто так Крисін заявив у Дарницькому суді, що відмовляється від заяви про бажання бути на засіданнях особисто. У випадку з цим персонажем просто так нічого не буває", - написала Кирилаш.

Наступне засідання відбудеться 21 грудня.

Нагадаємо, 13 червня Крисіна засудили до 5 років ув'язнення у справі про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія. Його також судять у справі про викрадення й катування активістів Майдану.

8 жовтня Крисіна етапували у виправну колонію Торецька Донецької області. Повідомляли, що після етапування до Торецька він свідчитиме по відеозв'язку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram