ГоловнаСуспільствоПодії

У київській лікарні помер грабіжник, який потрапив під колеса поліції

Чоловік з двома поплічниками пограбував перехожого і потрапив під машину, перестрибуючи через огорожу на бульварі Шевченка.

У київській лікарні помер грабіжник, який потрапив під колеса поліції
Фото: Информатор

У лікарні Києва помер чоловік, який відразу після пограбування потрапив під колеса поліцейського авто. Про це в понеділок, 5 листопада, повідомляє Вгороде. Зазначається, що молодий хлопець в аварії отримав серйозні травми, весь цей час в лікарні він перебував у комі.

Інцидент стався в ніч проти 31 жовтня у центрі Києва. Поліцейський автомобіль збив пішохода, який виявився грабіжником, що тікав з місця злочину. Поліцейські їхали на допомогу своїм колегам, які затримали псевдо-мінера. Аварія сталася на бульварі Тараса Шевченка близько 3:30 і потрапила на камери зовнішнього спостереження.

На відео зафіксовано, як троє невідомих відібрали у перехожого рюкзак і почали тікати на протилежну сторону бульвару, перестрибуючи через паркан. Першим перебігав хлопець 25-30 років, який в буквальному сенсі потрапив прямо на капот машини, а від удару відлетів за паркан. Двоє інших порушників побачили, що сталося, кинули рюкзак і втекли.

Нагадаємо, сьогодні вдень у Києві в результаті ДТП загорівся легковий автомобіль на проспекті Лобановського. На щастя, під час пожежі ніхто не постраждав.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram