ГоловнаСуспільствоВійна

Доба на Донбасі пройшла без втрат

За даними розвідки, одного окупанта поранено.

Доба на Донбасі пройшла без втрат
Фото: Макс Левин

За минулу добу, 2 листопада, в районі проведення операції Об'єднаних сил російські окупанти 22 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ. Один раз - із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими угодами. Про це повідомили в штабі ООС.

"Противник вів прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції Об'єднаних сил в районах населених пунктів Станиця Луганська, Авдіївка, Піски, Мар'їнка, Красногорівка, Богданівка, Старогнатівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське і Широкине.

Вогневий наліт із застосуванням мінометів калібру 82 мм окупанти провели на Маріупольському напрямку по опорному пункту наших військ поблизу Павлополя.

Також зафіксовано чергову провокацію на ділянці розведення сторін у Станиці Луганській. Окупанти прицільно обстріляли українські позиції з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, чим в черговий раз зірвали виконання рішення Тристоронньої контактної групи з розведення сил і засобів на певні відстані.

Під час бойових дій втрат серед особового складу Об'єднаних сил не було.

За даними розвідки, протягом 2 листопада, одного окупанта поранено.

З початку доби ворог з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вів прицільний вогонь неподалік Широкиного. Втрат серед наших захисників немає.

Нагадаємо, вчора бойовики обстріляли безпілотник ОБСЄ на непідконтрольній Україні території.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram