ГоловнаСуспільствоПодії

У ДТП на Львівщині постраждали 9 осіб, у тому числі троє дітей і немовля

Водій легкового автомобіля на зустрічній зіткнувся з мікроавтобусом.

У Львівській області в результаті дорожньо-транспортної пригоди на трасі Київ-Чоп постраждали 9 осіб, із них троє дітей. Про це повідомляє прес-служба регіонального управління Національної поліції.

Фото: lv.npu.gov.ua

Аварія сталася ввечері 30 жовтня в селі Тухолька Сколівського району.

Водій автомобіля Ssang Yong Rexton 40-річний житель Червонограда не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з мікроавтобусом Volkwagen Transporter, за кермом якого перебував 28-річний житель одного із сіл Турківського району.

Фото: lv.npu.gov.ua

Унаслідок аварії постраждали водій і п'ятеро пасажирів мікроавтобуса, з них троє дітей: 14, 7 років і піврічне немовля, а також водій і двоє пасажирів легковика, одна з яких - 11-річна дівчинка. Усіх постраждалих госпіталізували.

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України.

Нагадаємо, 28 жовтня в Харківській області фургон зіткнувся з рейсовим автобусом, у якому перебували 35 пасажирів. На щастя, в аварії ніхто не постраждав.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram