ГоловнаСуспільствоПодії

​Суд заарештував жінку, яка втопила двох своїх дітей в озері у Києві

Суд заарештував жінку, яка втопила двох своїх дітей у Києві.

​Суд заарештував жінку, яка втопила двох своїх дітей в озері у Києві
Фото: УНН

Дарницький районний суд Києва заарештував на два місяці Катерину Бабкіну, підозрювану у вбивстві двох своїх малолітніх дітей.

Про це повідомляє УНН.

"Суд постановив: у задоволенні скарги захисника відмовити, клопотання слідчого задовольнити, застосувати до підозрюваної Бабкіної Катерини Володимирівни запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб без визначення розміру застави", - оголосила суддя Юлія Мицик.

Засідання проходило в закритому режимі - без сторонніх осіб, оскільки на ньому могла бути розголошена інформація про особисте життя підозрюваної.

Нагадаємо, ввечері 26 жовтня до поліції надійшло повідомлення про зникнення п'ятирічного хлопчика та шестирічної дівчинки. Чоловік розповів, що його колишня дружина пішла з дому разом з їхніми спільними дітьми і не виходить на зв'язок. Наступного дня жінку за орієнтуванням виявили на трасі Київ-Чернігів у неадекватному стані. Вона розповіла, що втопила дітей в озері на території Дарницького району Києва і намагалася накласти на себе руки.

Під час відпрацювання території водолази та рятувальники знайшли тіла втоплених дітей. У неділю, 28 жовтня, на місці трагічної загибелі хлопчика і дівчинки був проведений слідчий експеримент.

Також в рамках слідства будуть призначені судові експертизи, зокрема психіатрична експертиза для встановлення осудності жінки. Їй було повідомлено про підозру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram