ГоловнаСуспільствоЖиття

Учасниць російського гурту "Дві Маші" не пустили в Україну

Артистки неодноразово відвідували окупований Крим.

Учасниць російського гурту "Дві Маші" не пустили в Україну
Фото: youtube.com

Учасницям російського гурту "Дві Маші" відмовлено у візиті в Україну, а також заборонено в'їзд в нашу країну на три роки. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"... сьогодні вранці, під час прикордонного контролю поїзда "Москва-Кривий Ріг", в одному з вагонів прикордонники виявили громадянок РФ - солісток гурту "Дві Маші", - йдеться у повідомленні.

За інформацією прикордонників, росіянки планували відвідати з концертом один з розважальних закладів у Харкові ввечері 27 жовтня.

"Однак під час проведення додаткового контролю з'ясувалося, що артистки неодноразово відвідували тимчасово окуповану територію Республіки Крим з метою виступів і зйомок кліпів, перетинаючи державний кордон України через закритий пункт пропуску", - зазначили у прес-службі.

Солістки гурту "Дві Маші" будуть повернуті в Росію найближчим часом, повідомили в Держприкордонслужбі.

Нагадаємо, раніше Мінкультури поповнило "чорний список" чотирма російськими письменниками. Додавши туди скандального російського письменника Захара Прилєпіна, який воював на боці бойовиків на Донбасі, а також Олександра Широкорада і Олександра Тамонікова та українського історика і політолога Льва Вершиніна.

Всього перелік осіб, які загрожують національній безпеці країни,містить 138 прізвищ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram