ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні ООС загинули двоє українських військових, ще одного поранено

Бойовики здійснили потужний обстріл на Світлодарському напрямку.

У зоні ООС загинули двоє українських військових, ще одного поранено
Фото: Сергей Нужненко

У вівторок, 18 вересня, на Донбасі загинули двоє українських військових, ще один боєць отримав легкі поранення. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил на своїй сторінці у Фейсбуці.

Російські окупанти 25 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ, у тому числі двічі - із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 120 і 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Обстріли зафіксовано в районах населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Новотошківське, Луганське, Південне, Піски, Новотроїцьке, Старогнатівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське і Широкине.

Потужного обстрілу з мінометів 120 і 82 калібру зазнали позиції Об'єднаних сил на Світлодарському напрямку в районі населеного пункту Луганське.

Також по позиціях захисників Кримського на Луганському напрямку окупанти двічі відкривали вогонь з озброєння бойових машин піхоти БМП-1.

За даними розвідки, протягом доби трьох окупантів знищено, п'ятьох поранено.

З півночі 19 вересня бойовики тричі обстріляли позиції Об'єднаних сил поблизу Троїцького, Березового і Лебединського, втрат серед наших захисників немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram