ГоловнаСуспільствоПодії

Винуватець смертельної ДТП в Одесі активно брав участь у перегонах на швидкість

Автомобіль BMW належить 27-річному Олегу Семиренку.

Винуватець смертельної ДТП в Одесі виявився любителем вуличних перегонів на швидкість. Про це пише Думская.

"Очевидці впізнали машину BMW з держномером ВН1735НІ як постійну учасницю вуличних гонок", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє місцевий сайт 048, BMW М5 з держномером ВН 1735 НІ належить 27-річному Олегу Семиренку, постійному учаснику протизаконних перегонів в Одесі.

Фото: Valet.ru

Зазначається, що учасник нічних заїздів регулярно публікував фото- та відеозвіти у соцмережах. Однак, за інформацією користувачів соцмереж, більшу частину відео зі сторінок "гонщика" за останні декілька годин було видалено.

"Гонщик, який почистив свої сторінки у соцмережах...Там було багато відео, де він перевищував швидкість. До 170-200км. Вдень у місті. Все видалив...", - пише у Facebook Вікторія Яковенко.

Також Думская пише, що інформація про світлофор, який не працював, не підтверджується.

"Запис реєстратора одного з автомобілістів зафіксував, як BMW на великій швидкості перетинає перехрестя на заборонний сигнал світлофора", - зазначено в повідомленні.

Правоохоронці також уточнили кількість жертв ДТП. На момент публікації на сайті Нацполіції Одеської області зазначено, що в результаті аварії загинули дві людини, п'ятеро - травмовані.

Нагадаємо, ввечері 8 вересня в Одесі автомобіль марки BMW на великій швидкості після зіткнення з автомобілем Skoda влетів у зупинку в районі 7-ї станції Великого Фонтану, на якій у цей час перебували люди. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram