ГоловнаСуспільствоЖиття

Фігуранта справи про викрадення автомобілів, щ​о вийшов під заставу, затримали за спробу підкупити слідчого в Одесі

Фігурант справи про викрадення автомобілів, що вийшов під заставу, затриманий за спробу підкупити слідчого в Одесі

Фігуранта справи про викрадення автомобілів, щ​о вийшов під заставу, затримали за спробу підкупити слідчого в Одесі
Фото: npu.gov.ua

Співробітники Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції затримали підозрюваного у викраденні автомобілів одесита, який намагався підкупити слідчого.

Про це повідомляється на сайті Нацполіції.

Відзначається, що група осіб, яка спеціалізувалася на викраденнях дорогих автомобілів, переважно марки "Тойота" і "Лексус", була викрита і затримана під час спецоперації. В рамках кримінального провадження було проведено 71 санкціонований обшук на території п'яти областей України та затримано осіб, причетних до викрадення.

Суд обрав зловмисникам запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 528 тис. гривень. Підозрювані внесли суми і були відпущені зі слідчого ізолятора.

"Незабаром один з фігурантів, 38-річний одесит, зустрівся зі слідчим Приморського відділу поліції Одеси. Він запропонував дві тисячі доларів "винагороди" за припинення стосовно нього кримінального провадження. Також чоловік просив змінити статус "підозрюваного" у справі на статус "свідка". Гроші пообіцяв передати частинами протягом місяця", - йдеться в повідомленні.

Після передачі слідчому першої частини хабара в розмірі 100 доларів США чоловіка затримали в службовому кабінеті поліцейського.

Фото: npu.gov.ua

Нагадаємо, 21 серпня поліція затримала в Одеській області банду автовикрадачів. Спецоперація проходила на території п'яти областей України. Під час розслідування правоохоронці виявили вісім автомобілів, два з яких перебували в розшуку з лінії Інтерполу, два були арештовані, три - належали фігурантам справи.

Також була затримана група викрадачів елітних автомобілів у Київській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram