ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні ООС поранено трьох українських військових

Бойовики здійснювали обстріли з мінометів калібру 82 і 120 мм.

У зоні ООС поранено трьох українських військових
Фото: EPA/UPG

У зоні бойових дій на Донбасі в понеділок, 6 серпня, отримали поранення троє українських військових. Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил.

Противник 30 разів відкривав вогонь по позиціях наших військ, у тому числі 4 рази з важкого озброєння.

Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а на окремих напрямках - з озброєння БМП. Обстріли здійснювалися по захисниках Кримського, Луганського, Новолуганського, Південного, Новгородського, Мар'їнки, Авдіївки, Красногорівки, Чермалика, Гнутового, Лебединського, Павлополя, Водяного і Широкиного.

Противник обстріляв наші позиції біля Новолуганського і Лебединського з 82-міліметрових мінометів, а захисники Авдіївки зазнали вогневого впливу з мінометів калібру 120 і 82 мм. Також ворог застосовував міномет калібру 120 мм по позиціях наших військ біля Гнутового. Від початку доби 7 серпня російські окупаційні війська 7 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників біля Кримського, Малинового, Новозванівки, Троїцького, Лебединського та Широкиного. Важкого озброєння не застосовували.

За даними розвідки, одного окупанта знищена, чотири отримали поранення.

Нагадаємо, напередодні в результаті 40 обстрілів у зоні ООС отримали поранення двоє українських військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram