ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні ООС поранено українського військового, втрат немає

Бойовики здійснили 23 обстріли українських позицій.

У зоні ООС поранено українського військового, втрат немає
Фото: ТСН

Упродовж минулої доби, 9 липня, в зоні бойових дій на Донбасі бойовики здійснили 23 обстріли позицій українських військових. Втрат серед військовослужбовців немає, повідомляє прес-центр ООС на своїй сторінці у Фейсбуці.

На Луганському напрямку обстрілів не зафіксовано.

На Попаснянському і Світлодарську напрямках противник виявляв незначну активність. Бойовики вели вогонь з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів поблизу Новозванівки, Світлодарська та Новолуганського.

На Донецькому напрямку ворог з озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї 7 разів відкривав вогонь по позиціях Об'єднаних сил. Під обстрілом перебували захисники Авдіївки, Невельського, Новотроїцького, Пісків і Опитного. На цьому напрямку втрат серед наших захисників немає.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 12 обстрілів з озброєння БМП, гранатометів і стрілецької зброї. Вогневого впливу зазнали позиції Об'єднаних сил біля Водяного, Лебединського і Широкиного. На жаль, один наш захисник отримав поранення.

За уточненими даними розвідки, російські окупанти втратили одного бойовика.

Нагадаємо, напередодні командувач операцією Об'єднаних сил Сергій Наєв заявив, що виступає проти присутності збройних добровольців і волонтерів на передовій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram