ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі поранено одного військовослужбовця

Бойовики 24 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

За добу на Донбасі поранено одного військовослужбовця
Фото: Макс Левин

Минулої доби ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишалася контрольованою. Увечері російські окупаційні війська активізували бойові дії, застосовуючи гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Про це повідомляє прес-центр ООС у Фейсбуці.

Усього за добу зафіксовано 24 обстріли з боку бойовиків, чотири з яких - із забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Зазначають, що підрозділи ООС активно оборонялися й адекватно відповідали супротивникові.

На Луганському напрямку "найгарячіше" було в районі Кримського. Тут бойовики використовували 120-міліметрові міномети, гранатомети і стрілецьку зброю. Також обстріли зафіксовано біля населених пунктів Луганське і Золоте.

На Донецькому напрямку бойовики обстрілювали захисників Авдіївки і Крутої Балки з 82-міліметрових мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. Під прицільним вогнем перебували також захисники Мар'їнки, Кам'янки та Верхньоторецького.

На Маріупольському напрямку російські найманці застосовували гранатомети різних типів, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Також бойовики обстрілювали позиції ЗСУ в районі Лебединського, Гнутового, Широкиного, Павлополя і Старогнатівки.

У результаті активних бойових дій один військовослужбовець отримав поранення.

Протягом доби бойовики двічі відкривали вогонь по позиціях ЗСУ - на Луганському напрямку в районі Золотого, а також біля Лебединського, на Маріупольському напрямку.

Нагадаємо, раніше п'яні найманці РФ змусили місію ОБСЄ їхати по замінованій дорозі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram