ГоловнаСуспільствоЖиття

Біля Херсона запрацював стрілецький полігон для поліцейських

Тренувальний полігон побудовано на території кар'єру площею 5 гектарів.

Біля Херсона запрацював стрілецький полігон для поліцейських
Фото: npu.gov.ua

Біля Херсона відкрили стрілецький полігон для поліцейських, призначений для відпрацювання правоохоронцями своїх дій на відкритій місцевості із застосуванням усіх видів стрілецької зброї.

Про це повідомляється на сайті Національної поліції.

Сьогодні, 15 червня, голова Нацполіції Сергій Князєв проінспектував роботу полігону. Він оглянув комплекс споруд: пістолетний, автоматний і гранатний тири, смугу перешкод, містечко для відпрацювання прийомів зі звільнення заручників, тренувальний блокпост і адміністративні будівлі.

Тренувальний полігон було побудовано на території кар'єру площею 5 гектарів за півтора року. Зазначається, що Князєв високо оцінив його роботу.

Фото: npu.gov.ua

"Я здивований роботою, яка була проведена вами під час створення цієї дуже важливої установи. Якщо курсант або молодий офіцер прийде сюди і пройде весь курс навчання, за цими інструкціями, які ви підготували, то тоді цей полігон приноситиме подвійну користь", - зазначив глава Нацполіції.

Князєв також доручив розробити для поліцейських інструкцію з безпеки під час навчань на полігоні, оскільки раніше розроблені інструкції застаріли.

Фото: npu.gov.ua

Начальник головного управління Нацполіції Херсонської області Артур Меріков, зі свого боку, запевнив, що тренування на цьому полігоні допоможуть його підлеглим ефективніше виконувати свої обов'язки.

"Відтепер працівники поліції області мають можливість вдосконалювати свої навички з вогневої, тактичної і фізичної підготовки. А в подальшому, використовуючи отримані знання, поліцейські зможуть ефективніше виконувати свої обов'язки", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше Нацполіція та Адміністрація із боротьби з наркотиками Мін'юсту США підписали меморандум про співпрацю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram