ГоловнаСуспільствоПодії

У Київській патріархії розпилили газ

Потерпіла служителька.

У Київській патріархії розпилили газ
Фото: 112 Украина

Столична поліція розшукує правопорушників, які розпилили газовий балончик в Київській Патріархії.

З місця події чоловіки втекли. В результаті хуліганських дій постраждала служниця, інформує департамент комунікації поліції Києва.

Згідно з повідомленням, інцидент стався на вулиці Пушкінській в Шевченківському районі столиці.

"На спецлінію 102 надійшло повідомлення, що в приміщення забігли двоє невідомих і з хуліганських спонукань застосували газовий балончик. Внаслідок розпилення речовини отруїлася служителька", - інформують в поліції.

За вказаною адресою виїхали екіпажі патрульних поліцейських і слідчо-оперативна група районного управління. На місці події правоохоронці поспілкувалися зі свідками. Зараз оперативники проводять комплекс заходів для затримання підозрюваних.

Повідомлення зареєстрували в журналі єдиного обліку Шевченківського управління поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Поліцейські встановлюють місцезнаходження правопорушників.

Нагадаємо, за останній тиждень в різних регіонах проводилася евакуація школярів в зв'язку з розпиленням невідомих речовин. Останній випадок стався в Харкові, де через розпилення газового балончика постраждали 37 учнів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram