ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні ООС втрат немає, поранено двох військовослужбовців

Бойові дії не припиняються на всій лінії зіткнення.

У зоні ООС втрат немає, поранено двох військовослужбовців
Фото: Макс Левин

Упродовж минулої доби незаконні збройні формування 63 рази відкривали вогонь по позиціях Операції об'єднаних сил, двоє військовослужбовців отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр ООС.

Бойові дії не припинялися вздовж усієї лінії зіткнення. "Упродовж минулої доби російсько-окупаційні війська, нехтуючи міжнародними угодами, 63 рази порушували режим припинення вогню, з них 20 разів застосовували міномети та артилерію", - сказано в повідомленні.

Активна оборона підрозділів об'єднаних сил на Луганському напрямку тривала в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Троїцьке. На Донецькому напрямку бойовики активізувалися в районах населених пунктів Світлодарськ, Новолуганське, Зайцеве, Верхньоторецьке.

У прес-центрі штабу ООС підкреслили, що бойові дії тривають у районі Авдіївської промзони і населеного пункту Піски, а також на Маріупольському напрямку в районах н.п. Талаківка, Водяне та Широкине.

"Під час бойових дій учора двоє наших захисників отримали осколкові поранення. Зараз пораненим надано кваліфіковану медичну допомогу в госпіталі. За поточну добу, 14 травня, втрат немає. Втрати противника уточнюють", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, напередодні стало відомо про загибель медика 95-ї бригади Олега Бокоча.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram