ГоловнаСуспільствоПодії

У машину депутата міськради Рубіжного підкинули відрізану баранячу голову

Місцевий житель пояснив, що хотів так пожартувати.

У машину депутата міськради Рубіжного підкинули відрізану баранячу голову
Фото: Татьяна Погукай\Facebook

У місті Рубіжне Луганської області поліція затримала чоловіка, який підкинув пакет з відрізаною баранячою головою в машину місцевого депутата. Про це в неділю, 13 травня, повідомляє прес-секретар поліції Луганської області Тетяна Погукай, передає "112 Україна".

"Правопорушником виявився 35-річний місцевий житель, раніше судимий. Чоловік заробляє на життя випадковими заробітками. Поліції пояснив, що ніяких злочинних намірів не було, а підкинув пакет в багажник машини, тому що хотів пожартувати. Вирішується питання про притягнення затриманого до відповідальності", - повідомила вона.

Поліція не називає ім'я та посаду потерпілого, проте місцеві ЗМІ повідомляли, що баранячу голову підкинули депутату Рубіжанської міськради Валерію Харчуку. На сайті ради він фігурує як безпартійний, проте є членом фракції "Опозиційного блоку".

Під час розслідування поліція встановила, що затриманий напередодні підробляв, допомагаючи по господарству власнику однієї з шашличних. Саме там він і взяв відрізану голову барана. До того, як підкинути її в машину, він, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, бігав вулицями Сєвєродонецька і лякав головою дівчат.

Фото: Тетяна ПогукайFacebook

Фото: Тетяна ПогукайFacebook

Нагадаємо, раніше жителю Рівненської області у двір підкинули м'яку іграшку з гранатою всередині.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram