ГоловнаСуспільствоПодії

Українець потрапив до польської лікарні після бійки з поляками

Спочатку повідомлялося про трьох постраждалих громадян України

Українець потрапив до польської лікарні після бійки з поляками
Фото: dfact.net

Посольство України в Польщі заявляє про госпіталізацію одного громадянина України внаслідок нападу на нього громадянина Польщі.

Про це йдеться в повідомленні консульского відділу посольства України в Польщі.

"Попри появу в польських ЗМІ інформації про жорстоке побиття трьох громадян України шістьома громадянам Республіки Польща в місцевості Глоскув Пясечинського повіту Мазовецького воєводства, повідомляємо таке. За попередньою інформацією, отриманою від компетентних органів Республіки Польща, на початку травня в зазначеній місцевості справді мав місце напад на одного громадянина України, вчинений однією особою. Внаслідок зазначеного нападу, громадянин України дістав травму голови", - сказано в повідомленні.

Відомство інформує, що потерпілий зараз перебуває на лікуванні в одному з медичних закладів Варшави.

З метою з'ясування подробиць зазначеного випадку консульський відділ посольства України в Польщі підтримує контакт з повітовою комендатурою поліції та районною прокуратурою в Пясечно.

Раніше польські ЗМІ повідомили, що в селі Глоскув біля Варшави група невідомих жорстоко побили битами трьох громадян України. Один з трьох українців був госпіталізований із проламаним черепом.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram