ГоловнаСуспільствоПодії

6 патрульних взяли під домашній арешт у справі про ненавмисне вбивство

Львівським правоохоронцям загрожує до 10 років ув'язнення.

6 патрульних взяли під домашній арешт у справі про ненавмисне вбивство
Фото: facebook.com/artem.shevchenko.9

Шістьом співробітникам управління патрульної поліції у Львівській області пред'явили підозру в ненавмисному вбивстві і перевищенні службових повноважень. Про це повідомляє прес-служба управління патрульної поліції на своїй сторінці в Фейсбуці.

8 травня Галицький районний суд обрав для поліцейських запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту і відсторонення від служби.

Начальник управління Роман Пилипенко вважає запобіжний захід занадто жорстким.

"Ми вважаємо запобіжний захід занадто жорстким, адже протягом трьох місяців довели свою відкритість і співпрацю у всебічному об'єктивному розслідуванні. Закликаємо всіх небайдужих взяти цю справу на громадський контроль", - заявив Пилипенко.

За його даними, зазначених поліцейських неодноразово відзначали за сумлінну службу, вони брали участь в затриманні озброєних грабіжників і звільненні заручників.

Нагадаємо, 9 лютого поточного року під час відпрацювання лотерейних закладів у Львові в одному з них у 22-річного юнака поліцейські виявили пакет з невідомою речовиною. Юнак поклав пакет в рот і спробував покинути заклад. Поліцейські затримали його і вимагали виплюнути пакет, але юнак його проковтнув.

Спроби дістати пакет не увінчалися успіхом, юнак втратив свідомість. Поліцейські викликали швидку і надавали йому першу допомогу, але життя його врятувати не вдалося.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram