ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики вдруге за чотири дні обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію

Окупанти вели вогонь з мінометів і стрілецької зброї.

Бойовики вдруге за чотири дні обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію
Донецкая фильтровальная станция
Фото: www.0623.com.ua

Бойовики ОРДО й далі порушують режим припинення вогню під час виконання ремонтно-відновлювальних робіт на Донецькій фільтрувальній станції. Про це в суботу, 28 квітня, повідомляє штаб АТО.

Так, починаючи з 10:00 28 квітня сепаратисти тричі обстріляли прилеглі до ДФС території із застосуванням мінометів 82 і 120 калібру та стрілецької зброї.

"Обстріл району ДФС здійснили незважаючи на проведення тут дзеркального патрулювання спостерігачами української сторони СЦКК і СММ ОБСЄ. Внаслідок злочинних дій було зірвано безпечне пересування робочого персоналу до ДФС для забезпечення роботи станції", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, після того, як 17 квітня автобус із працівниками станції обстріляли бойовики, внаслідок чого п'ять робітників дістали поранення, персонал ДФС відмовився виходити на роботу. Через це без водопостачання опинилися кілька населених пунктів, зокрема Авдіївка та частина Донецька. Після перемов працівники станції погодилися вийти на роботу за умови, що персонал супроводжуватиме СММ ОБСЄ і Червоний Хрест. Через два дні після того, як водопостачання відновили, бойовики знову обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram