ГоловнаСуспільствоПодії

У Запоріжжі затримали 17-річного підозрюваного в убивстві депутата Генічеської райради

Досудове розслідування триває.

У Запоріжжі затримали 17-річного підозрюваного в убивстві депутата Генічеської райради
Архив

У Запоріжжі затримали 17-річного місцевого жителя, який побив і пограбував 35-річного екс-депутата Генічеської районної ради, який від отриманих травм помер у лікарні.

Про це повідомляють на сайті обласної прокуратури.

"17-річний житель Запоріжжя 10 березня 2018 року з метою заволодіння матеріальними цінностями завдав потерпілому не менш ніж два удари в обличчя, від яких громадянин Г. упав на землю. Після цього зловмисник заволодів його мобільним телефоном", - ідеться в повідомленні.

13 березня потерпілого госпіталізували до міськлікарні №5 Запоріжжя, а 14 березня він помер від отриманих травм.

Досудове розслідування триває.

Затриманому готують повідомлення про підозру у вчиненні злочинів за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та ч. 4 ст. 187 (розбій, поєднаний з завданням тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу, що передбачають покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 15 років.

Нагадаємо, колишній депутат Генічеської райради Херсонської області Костянтин Гурульов прибув до Запоріжжя, щоб полетіти з місцевого аеропорту до Туреччини, однак через нельотну погоду рейс було скасовано. Після цього Гурульов перестав виходити на зв'язок.

Уночі 13 березня Гурульова з травмою голови доставили в міську лікарню з залізничного вокзалу Запоріжжя. Повідомляли, що його знайшли п'яним. До карети швидкої допомоги він дійшов самостійно. Однак уранці йому стало гірше, знадобилася операція. Лікарі діагностували в нього перелом черепа. Ще через добу Гурульов помер.

Поліція почала розслідування смерті екс-депутата як нещасний випадок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram