ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра в Києві до +4 градусів

Температура повітря вночі -7...-9 градусів.

Завтра в Києві до +4 градусів
Фото: edinstvennaya.ua

24 березня в Києві буде мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -7...-9 градусів, удень +2...+4 градуси.

Про це повідомляє Гідрометцентр.

На заході України мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -5...-11 градусів, у Рівненській і Волинській областях -8...-13 градусів, удень 0...+6 градусів.

У Карпатах без опадів, температура вночі -7...-12 градусів, удень 0...-5 градусів.

У Моршині без опадів, температура вночі -8...-10 градусів, вдень +1...+3 градуси.

У Трускавці без опадів, температура вночі -8...-10 градусів, удень +2...+4 градуси.

У Сваляві без опадів, температура вночі -8...-10 градусів, удень +5...+7 градусів.

На півночі України мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря в Київській і Житомирській областях вночі -6...-11 градусів, вдень - 0...+5 градусів, у Чернігівській і Сумській областях вночі -9...-15 градусів, вдень -2...+3 градуси.

У центрі України мінлива хмарність, без опадів, тільки в Кіровоградській і Дніпропетровській областях вночі та вранці мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -5...-10 градусів, в Кіровоградській і Дніпропетровській областях -1...-6 градусів, удень 0...+5 градусів, у Полтавській і Дніпропетровській областях -2...+4 градуси.

На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, тільки в Донецькій і Луганській областях вночі та вранці мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-7 градусів, в Харківській області -4...-9 градусів, вдень -2...+4 градуси.

На півдні України хмарно з проясненнями, вночі та вранці мокрий сніг, вдень без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...-5 градусів, удень -2...+4 градуси.

У Криму хмарно з проясненнями, невеликий дощ, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+5 градусів, удень +5...+10 градусів.

У Ялті вночі невеликий дощ, вдень без опадів. Температура вночі +4...+6 градусів, вдень +7...+9 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram