ГоловнаСуспільствоВійна

Від кулі снайпера на Донбасі вночі загинув воїн "Азова" Юрій Луговський

Йому було 23 роки.

Від кулі снайпера на Донбасі вночі загинув воїн "Азова" Юрій Луговський
Юрий Луговский
Фото: Наталія Луговська\Facebook

Військовослужбовець окремого загону спеціального призначення НГУ "Азов" Юрій Луговський загинув у зоні АТО 9 березня о 2 годині ночі від кулі ворожого снайпера. Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

Юрій Луговський народився і проживав в місті Червоноград. З перших днів війни пішов добровольцем на фронт, воював під псевдонімом Баррет. Йому було 23 роки.

"Один з кращих розвідників Азова. Баррет постійно десь ходив зі своєю групою в сірій зоні. Мінував, щось вистежував, лежав днями в "лежках", повертався з трофеями. На війні з перших днів. "Донбас", Іловайськ, потім Азов. Про Баррета ходили легенди навіть у полку, серед своїх. Про результати, про операції. В секторі його групу знали всі. Я не знаю, у що вірив Юра. В Рай або в Валхаллу або ще щось. У свої 23 роки. Але він вже там, там де краще. А в пеклі десятки, відправлених Юрою туди, ворогів. Зокрема в прямому ефірі рашатв. Вічна пам'ять ", - написав на сторінці у Facebook друг загиблого Роман Синіцин.

Мама Юрія, Наталія Луговська, працює психологом в реабілітаційному центрі воїнів АТО в місті Соснівка і займається активною волонтерською діяльністю, допомагаючи українським військовим на сході України.

Про загибель сина жінка написала на своїй сторінці у соцмережі: "Мого Юрка вже немає. Загинув сьогодні вночі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram