ГоловнаСуспільствоЖиття

Націоналісти пообіцяли блокувати російські диппредставництва в день виборів президента РФ

Охочим проголосувати планують влаштувати "коридор ганьби".

Націоналісти пообіцяли блокувати російські диппредставництва в день виборів президента РФ
Фото: Антон Белицкий/Ridus.ru

Представники ВО "Свобода", "Правого сектору" і Нацкорпусу пообіцяли блокувати російські дипломатичні установи на території України в день проведення виборів президента РФ - 18 березня.

Про це йдеться в повідомленні, яке 8 березня поширила прес-служба ВО "Свобода", передає 112.Україна.

Блокування планують почати біля всіх дипустанов РФ в Україні з 8-ї ранку - початку роботи виборчих дільниць, яка триватиме до їх закриття (завершення голосування).

"У дипломатичних представництвах держави-агресора в Україні - в Києві, Харкові, Одесі та Львові - з 8:00 до 20:00 Москва планує провести голосування, а люди з паспортами РФ, які тимчасово перебувають в Україні, - взяти участь у цьому фарсі. Кремль проводитиме так звані вибори свого президента також на території анексованого Криму й окупованого Донбасу. На кремлівських виборців чекатимуть заблоковані будівлі та "коридор ганьби", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, проти проведення виборів президента в анексованому Криму виступили Президент Петро Порошенко і Верховна Рада. Між тим у Криму вже почали кидати в поштові скриньки запрошення на вибори.

Діючий президент РФ Володимир Путін планує проголосувати в анексованому Криму, для цього незаконно відвідавши півострів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram