ГоловнаСуспільствоЖиття

У середу в Києві обіцяють мокрий сніг з дощем

У столиці потеплішає до +1 градуса.

У середу в Києві обіцяють мокрий сніг з дощем
Фото: Макс Требухов

У середу, 7 березня, в Києві хмарно з проясненнями, вночі мокрий сніг, вдень мокрий сніг з дощем, вночі та вранці місцями туман, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, удень -1...+1 градус.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, вночі мокрий сніг з дощем, вдень дощ, в Закарпатті сильні опади, вночі та вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 градуси, вдень +1...+7 градусів.

У Карпатах мокрий сніг, температура вночі +2...-3 градуси, удень +2...-3 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, вночі мокрий сніг, вдень мокрий сніг з дощем, вночі та вранці місцями туман, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0...-5 градусів, у Сумській області -5...-10 градусів, вдень -4...+3 градуси. У центрі України хмарно з проясненнями, вночі мокрий сніг, вдень мокрий сніг з дощем, вночі та вранці місцями туман, ожеледь, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0...-6 градусів, у Полтавській області -5...-10 градусів, вдень -2...+5 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, вночі сніг, вдень мокрий сніг з дощем, вночі та вранці місцями туман, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі -6...-11 градусів, удень -1...+5 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, вночі дощ з мокрим снігом, вдень дощ, вночі і вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +2...-4 градуси, вдень +3...+8 градусів, в Одеській області до +11 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, дощ, вночі і вранці місцями туман, вітер південно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +1...+6 градусів, удень +11...+16 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram