ГоловнаСуспільствоЖиття

У Шегинях 34-річний чоловік навпочіпки намагався пройти через пункт пропуску до Польщі

Прикордонникам порушник заявив, що свій паспорт він "забув удома".

У Шегинях 34-річний чоловік навпочіпки намагався пройти через пункт пропуску до Польщі
Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

На пункті пропуску "Шегині" Мостиського району Львівської області прикордонники затримали 34-річного чоловіка, який намагався навпочіпки обійти паспортний контроль і непомітно пробратися до Польщі.

Про це повідомляє  прес-служба ДПСУ.

"Сьогодні, у пішохідному переході пункту пропуску «Шегині» на українсько-польському кордоні прикордонники затримали українця, який намагався навприсядки пройти повз кабінки паспортного контролю та обдурити прикордонників. Інспектор прикордонної служби, оформляючи громадян, які прямували на вихід з України, зауважив, що один чоловік, ховаючись від поліції, спробував пройти в бік кордону", - йдеться в повідомленні.

Чоловік був затриманий. На нього було складено протокол про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетину кордону.

Затриманим виявився 34-річний житель Львівської області. Встановлюючи його особу, прикордонники з'ясували, що наявний у чоловіка паспортний документ йому не належить, а свій він "забув удома" і саме тому в такий нехитрий спосіб намагався обійти контроль.

Рішення у справі про спробу незаконного перетину держкордону ухвалюватиме суд.

Нагадаємо, у вересні минулого року в міжнародному аеропорту"Бориспіль" був затриманий 28-річний мешканець Києва, який намагався обійти прикордонний контроль навпочіпки.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram