ГоловнаСуспільствоЖиття

Обвинувачених у вбивстві трьох інкасаторів в Чернігівській області судитимуть

Прокуратура завершила досудове розслідування.

Обвинувачених у вбивстві трьох інкасаторів в Чернігівській області судитимуть
Фото: mvs.gov.ua

Прокуратура Чернігівської області завершила розслідування розбійного нападу на інкасаторів у жовтні 2015 року, протягом якого було вбито трьох співробітників ПриватБанку.

Про це повідомляють на сайті прокуратури.

"Під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо двох жителів Чернігівщини, підозрюваних в умисному вбивстві працівників ПАТ КБ «ПриватБанк»", - йдеться в повідомленні.

Слідство встановило, що обвинувачені скоїли умисне вбивство трьох працівників банку під час розбійного нападу на інкасаторський автомобіль, який потім підпалили. Вони заволоділи коштами на загальну суму понад 14,5 млн гривень.

Дії одного з обвинувачених кваліфіковано за п.п. 1, 6, 12 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб), ч.4 ст.187 КК України (розбій), іншого - за п.п.1, 6, 12 ч.2 ст.115 КК (умисне вбивство з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб), ч.4 ст.187 КК (розбій) і ч.4 ст.194 КК (знищення майна шляхом підпалу).

Проти одного з обвинувачених, затриманого на території Російської Федерації, застосовано процедуру екстрадиції в Україну для притягнення його до кримінальної відповідальності.

"Згідно з постановою суду, зловмисникам обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Судовий розгляд розпочато", - зазначили в прокуратурі.

Нагадаємо, в Одесі поліцейські вкрали в інкасаторів $120 тис.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram