ГоловнаСуспільствоЖиття

Мешканку Дніпра, що напала з молотком на бійця АТО в опері, суд відправив під арешт

Рішення суду не передбачає звільнення з-під варти після внесення застави.

Мешканку Дніпра, що напала з молотком на бійця АТО в опері, суд відправив під арешт
Фото: Сайт "Миротворец"

У Дніпрі суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою жінці, яка в театрі напала з молотком на учасника бойових дій на сході України.

Інформацію про це 15 січня підтвердила прес-секретар обласного управління Національної поліції Анна Старчевська, повідомляє Радіо Свобода.

За її даними, жінка буде залишатися під вартою на час проведення досудового розслідування. Прес-секретар поліції наголосила, що рішення суду не передбачає звільнення з-під варти після внесення грошової застави.

Як повідомлялося, минулого тижня в Дніпрі поліція втретє затримала Марину Меньшикову, яку підозрюють в нападі на учасника АТО в театрі. Жінка вже двічі оголошувалася в розшук. Раніше суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, проте жінка не з'являлася до слідчого і її місцезнаходження було невідоме.

Меньшикова - активна учасниця дніпровського "антимайдану". Вона також займалася збором грошей для проросійських бойовиків і була внесена в базу даних сайту "Миротворець" як сепаратистка.

У жовтні 2016 року вона напала з молотком на ветерана АТО в оперному театрі. Після громадського резонансу і відкритої кримінальної справи жінка деякий час переховувалася на території РФ і анексованого Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram