ГоловнаСуспільствоЖиття

Львівський патрульний попався на отриманні $300 хабара

Йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Львівський патрульний попався на отриманні $300 хабара
Фото: trud-ost.ru

Правоохоронці Львова затримали патрульного, який отримав 300 доларів неправомірної вигоди від громадянина за не повідомлення органів Державної фіскальної служби про порушення терміну ввезення автомобіля з іноземною реєстрацією.

Про це повідомляють на сайті обласної прокуратури.

"Прокуратурою області спільно з працівниками Управління Служби безпеки Львівської області затримано працівника патрульної поліції під час отримання 300 доларів США неправомірної вигоди від громадянина за не повідомлення органів Державної фіскальної служби про порушення водієм автомобіля терміну ввезення (в режимі тимчасового ввезення) транспортного засобу з іноземною реєстрацією", - йдеться в повідомленні.

Патрульному повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

У разі доведення провини, йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі і три роки позбавлення права займати певні посади або займатися певною діяльністю.

Нагадаємо, раніше трьох харківських патрульних затримали за підозрою в систематичному хабарництві. Їх спіймали "на гарячому" під час отримання грошей від водія в розмірі понад 20 тис. гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram