ГоловнаСуспільствоПодії

П'яний суддя за кермом "Мустанга" потрапив у ДТП біля Києві

Поліція відкрила справу за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу.

П'яний суддя за кермом "Мустанга" потрапив у ДТП біля Києві

У ніч на 3 січня біля Києва сталася ДТП за участю п'яного судді Києво-Святошинського районного суду Дмитра Усатова.

"Зараз на повороті з Житомирської траси на село Білогородка велика ДТП з тяжко травмованими. Винуватець ДТП - за попередньою інформацією, суддя Києво-Святошинського суду Усатов Дмитро Дмитрович (дружина теж суддя Солом'янського суду Усатова Ірина) - перебуває в стані сильного алкогольного сп'яніння і на кареті швидкої допомоги намагається втекти з місця злочину", - написав у своєму фейсбуці нардеп Ігор Мосійчук.

Поліція підтвердила факт ДТП, але імені судді не називає.

"Близько 22:30 в поліцію надійшло повідомлення про аварію на вулиці Оборони Києва. За викликом виїхали патрульні поліції і слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції в Києві. Правоохоронці встановили, що сталося зіткнення автомобілів Ford Mustang, який рухався в напрямку автодороги «Київ-Чоп», і Renault Duster, що їхав у напрямку села Білогородка. У результаті аварії обидві машини опинилися в кюветі", - повідомила прес-служба поліції.

Обох водіїв госпіталізовано. У 48-річного киянина, який був за кермом Mustang (тобто суддя), - закрита черепно-мозкова травма, у нього виявили 1,52 проміле алкоголю в крові.

Водія Duster госпіталізовано із закритою черепно-мозковою травою і підозрою на перелом шиї.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу - порушення правил дорожнього руху.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram