ГоловнаСуспільствоВійна

Двоє військовослужбовців отримали поранення в зоні АТО за добу

Бойовики 6 разів порушили режим тиші на Донбасі.

Двоє військовослужбовців отримали поранення в зоні АТО за добу
Фото: Макс Левин

За добу бойовики шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. У результаті двоє українських військовослужбовців отримали легкі поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

"Російсько-окупаційні війська продовжують здійснювати обстріли позицій сил АТО і зривати домовленості Тристоронньої контактної групи про припинення вогню на час новорічних і різдвяних свят. Упродовж минулої доби вся ворожа вогнева активність фіксувалася на Донецькому напрямку", - йдеться в повідомленні.

У районі Авдіївки бойовики застосовували великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю, в районі Верхньоторецького - міномети калібру 82 мм і піхотне озброєння. На Приазов'ї з 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП, гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї терористи вели вогонь по українських захисниках на підступах до Гнутового.

Окрім того, кілька разів бойовики обстрілювали оборонні укріплення сил АТО навколо Водяного з усього спектра піхотного озброєння.

На інших ділянках нашої оборони порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Нагадаємо, раніше представник України в робочій підгрупі з питань безпеки Тристоронньої контактної групи Євген Марчук заявив, що не бачить перспективи введення миротворчого контингенту ООН на Донбас найближчим часом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram