ГоловнаСуспільствоПодії

Харків'янин тяжко поранив із карабіна двох хлопців і відвіз їх у лікарню (оновлено)

Чоловікові загрожує до 15 років в'язниці.

Мешканець Харкова тяжко поранив із мисливського карабіна молодих людей 17 і 19 років у селі Малинівка Харківської області.

Про це повідомляють на сайті місцевої поліції.

Про подію повідомив у поліцію фельдшер Чугуївської районної лікарні ввечері 18 грудня.

"Поліцейські встановили, що поранення молоді люди отримали поблизу селища Малинівка внаслідок пострілу 43-річного жителя Харкова з мисливського карабіна Mossberg. Стрілець сам доставив поранених у лікарню", - йдеться в повідомленні.

Фото: hk.npu.gov.ua

У постраждалих виявили численні вогнепальні поранення нижніх кінцівок, один з них також отримав поранення в плече. Обом потрібна була операція.

Зараз 17-річний потерпілий перебуває у стабільно тяжкому стані, 19-річного пораненого у тяжкому стані транспортували в лікарню обласного центру.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 15 і ст. 115 Кримінального кодексу (замах на вбивство). Речові докази вилучено. Стрільцеві загрожує до 15 років позбавлення волі, його затримано.

Оновлення. Заступник начальника Чугуївського відділу поліції Дмитро Гринчак уточнив "Українським новинам" обставини інциденту. За його словами, під час перевірки з'ясувалося, що ввечері 18 грудня 43-річний харків'янин приїхав у Чугуївський район. Зі собою він мав мисливську зброю, на яку є всі необхідні документи. У полі він побачив бетонні плити і вирішив пристріляти зброю.

Чоловік зробив кілька пострілів у бік плит. В результаті цього вогнепальні поранення отримали двоє місцевих жителів, які у цей час поблизу збирали металобрухт.

Нагадаємо, в Закарпатській області мисливець випадково застрелив пенсіонера.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram