ГоловнаСуспільствоЖиття

Школи і дитсадки Києва працюють у штатному режимі, незважаючи на негоду, - КМДА

Рішення про відвідування занять приймають батьки.

Школи і дитсадки Києва працюють у штатному режимі, незважаючи на негоду, - КМДА
Фото: Макс Требухов

Незважаючи на негоду всі навчальні заклади в Києві працюють в штатному режимі. Батькам дозволено самостійно приймати рішення про доцільність відвідування занять, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Всі навчальні заклади, школи і дитячі садки в Києві працюють в штатному режимі, незважаючи на значне погіршення погодних умов. Нагадуємо, що батьки мають право самостійно приймати рішення про відвідування дитиною навчального закладу. У класах і групах, де в зв'язку з негодою буде відсутня велика кількість дітей, передбачено повторення матеріалу за навчальною програмою", - йдеться в повідомленні.

На думку заступника голови КМДА Петра Пантелєєва, таке рішення допоможе розвантажити дороги від транспорту, повідомляє 112 Україна.

"Ми прийняли рішення зробити вільний день для перебування в школах. Тобто школи працюватимуть, ті батьки, які не мають можливості залишити дитину вдома, можуть прийти в школу, будуть проводитися заняття, інші можуть залишити дітей вдома. Тим самим можемо розвантажити транспорт", - сказав він.

У КМДА попередили киян, що вночі в столиці очікується сильний сніг, а вранці пориви вітру 15-18 м/с, хуртовини, на дорогах - ожеледиця.

На цей момент в столиці задіяні 600 одиниць техніки в збиральних роботах, залучені 7 тягачів, які працюють на ділянках з найбільш складним трафіком, зокрема, на спусках і підйомах. За порядком на дорогах стежить 50 патрульних бригад Національної поліції.

Раніше повідомлялося, що в Києві в понеділок випала третина місячної норми опадів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram