ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 14 обстрілів з опівночі

Штаб АТО нарахував 14 обстрілів з опівночі
Фото: Макс Левин

Від початку доби російсько-терористичні війська 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. У більш як половині випадків військовослужбовці Збройних Сил України відповідали агресору з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, повідомляє прес-центр штабу АТО у вечірньому зведенні.

Російсько-окупаційні війська продовжували вести вогонь по позиціях сил АТО, зокрема з озброєння, яке давно має бути відведене від лінії зіткнення, зазначають у штабі.

"На Луганському напрямі Світлодарська дуга й далі лишається епіцентром напруженості. Тут ворог зі 120-мм мінометів і піхотного озброєння вів вогонь по позиціях українських захисників біля Луганського. Під час вогневих провокацій у районі Травневого, Лозового і Світлодарська бойовики застосували гранатомети і стрілецьку зброю. Поблизу Троїцького ворог стріляв з озброєння БМП, а захисників Новоолександрівки турбував з кулеметів", - ідеться в повідомленні.

На Донецькому напрямі противник обстрілював захисників Авдіївки, Кам'янки та Широкиного з гранатометів різних модифікацій і стрілецької зброї. По укріпленнях українських військових поблизу шахти Бутівка загарбники били з мінометів калібру 82 мм та легкого піхотного озброєння, а зі стрілецької зброї - порушували перемир'я в передмісті Мар'їнки.

Про втрати серед українських військових у штабі АТО не повідомляють.

Нагадаємо, за останню добу ситуація в зоні АТО ускладнилася. У п'ятницю четверо українських військових загинули, двох поранено.       

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram