ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 15 обстрілів з півночі

Стріляють на Світлодарській дузі біля Водяного і в районі Авдіївки.

Штаб АТО нарахував 15 обстрілів з півночі
Фото: Макс Левин

З початку доби російсько-терористичні війська 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

У половині випадків військовослужбовці Збройних Сил України відповідали агресору з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, повідомляє штаб АТО.

На Луганському напрямку епіцентром нестабільності залишається Світлодарська дуга. Тут ворог кілька разів з мінометів різних калібрів і всього спектра піхотного озброєння і БМП вів вогонь поблизу Луганського і Майського. Неподалік останнього окупанти випустили понад півсотні 120-мм мін. Міномети калібру 82-мм і великокаліберні кулемети загарбники застосували біля Кримського, з гранатометів обстріляли захисників Золотого, а зі стрілецької зброї - захисників Лобачевого.

На Донецькому напрямку нестабільно на Приазов'ї. Бойовики з мінометів, гранатометів різних типів і стрілецької зброї вели вогонь біля Водяного і в районі Авдіївки. Позиції ЗСУ поблизу Кам'янки опівдні обстрілював ворожий снайпер, після чого російські найманці пустили в хід гранатомети і легке піхотне озброєння. З 120-мм мінометів противник вів вогонь на підступах до Опитного і по південних околицях Авдіївки.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 17 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Загинув один військовий, троє були поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram