ГоловнаСуспільствоЖиття

У Запорізькій області вчительку, яка заразила дітей кором, звільнили з роботи

40 учнів гімназії "Інтелект" у Кушугумі підхопили вірус.

У Запорізькій області вчительку, яка заразила дітей кором, звільнили з роботи

Молоду вчительку гімназії "Інтелект" у Кушугумі Запорізької області звільнили з роботи після того, як у навчальному закладі поширився вірус кору.

Про це повідомляє місцеве видання Репортер.ua.

Вчителька Тетяна Бондаренко перша захворіла на кір, далі вірус поширився серед учнів. У результаті кором захворіли 17 дітей, яких згодом відправили на лікування в інфекційну лікарню, а гімназію закрили на карантин.

Вчора, 7 грудня, на одній з публічних сторінок Кушугума з'явилося звернення вчительки Тетяни Бондаренко, в якому вона просила вибачення у батьків і подякувала їм за терпіння.

За її словами, 1 вересня їй довірили 1-А клас і вона планувала довчити діток до кінця навчального процесу. Однак після того, як педагог захворіла, а учні підхопили вірус, керівництво школи вирішило звільнити дівчину, точніше запропонувало їй написати заяву за власним бажанням.

Сайт 061 повідомляє, що станом на 4 грудня кількість хворих на кір у Запорізькій області становить 153 особи. З них 77 випадків в Запоріжжі, 75 - в Запорізькому районі, зокрема, 40 хворих в школі "Інтелект" у Кушугумі.

Як повідомлялося наприкінці вересня, не щеплених від кору дітей заборонили пускати у садочки та школи в Івано-Франківській, Одеській та Тернопільській областях

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram