ГоловнаСуспільствоЖиття

15-16 грудня в Києві пройде Глобальний Лідерський Саміт Пресс-релиз

Хочете навчитися вести за собою аудиторію? Вам сюди.

15-16 грудня в Києві пройде Глобальний Лідерський Саміт

15-16 грудня в Києві пройде Глобальний Лідерський Саміт, організований головою Willow Creek Association Біллом Хайбелсом.

«Коли я намагаюся дати визначення лідерства, то кажу, що це означає вести людей «звідси» - «туди». Лідерство - це не захист положення. Це рух. Ця подорож звідти, де ви зараз, до вибраного майбутнього», - говорить Хайбелс, який є автором понад 20 книг-бестселерів.

Зайнявши посаду голови WCA, Хайбелс зрозумів, що потрібно навчати молодих лідерів, давати їм практичні інструменти керівництва і мотивацію. Потрібно запалювати в них пристрасть - тоді люди підуть за ними. Так виникла ідея організувати Глобальний Лідерський Саміт у 1995 році неподалік від Чикаго. Відтоді захід пройшов більш ніж у 200 містах у 70 країнах світу за допомогою відео-доповідей спікерів. До 2010 року Саміт привернув увагу більш ніж 122 000 лідерів. На сьогодні аудиторія Глобального Лідерського Саміту становить понад 400 000 осіб у 128 країнах світу, в тому числі і в Україні.

Мета Глобального Лідерського Саміту - створити сильних і пристрасних лідерів і тим самим надихати команди. Пристрасть - це протеїн для команди!

Запрошуємо вас відвідати Глобальний Лідерський Саміт у Києві, який пройде 15-16 грудня за адресою: вул. Госпітальна, 12.

Наш сайт : http://gls-ua.com

ПІДКЛЮЧАЙТЕСЯ: Telegramm : https :// t . me / GLSua

https :// www . facebook . com / gls . ua

https://www.instagram.com/globalleadershipsummitua

ЗАПИТАННЯ за тел.: +38 (067) 681-25-50.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram