ГоловнаСуспільствоВійна

Трьох військових поранено за добу на Донбасі

За минулу добу зафіксовано 21 порушення режиму припинення вогню.

Трьох військових поранено за добу на Донбасі
Фото: EPA/UPG

За минулу добу в результаті ворожих обстрілів на Донбасі трьох військовослужбовців Збройних Сил України поранено.

Загалом за минулу добу зафіксовано 21 порушення режиму припинення вогню з боку окупантів, повідомляє штаб АТО.

На Луганському напрямку напруженою залишається ситуація на Світлодарській дузі. Зокрема, біля населеного пункту Луганське обстріли з мінометів різних калібрів і всього спектру піхотного озброєння з невеликими перервами тривали фактично протягом доби. У цьому районі також відбувся понад 5-годинний бій. Сили АТО відбили напад диверсійно-розвідувальної групи загарбників зі складу 7-ї окремої мотострілецької бригади 2-го Армійського корпусу Південного військового округу РФ. В результаті бою ворог зазнав втрат - одного вбито і ще двох було поранено. Також у цьому районі противник з великокаліберних кулеметів турбував захисників Новолуганського.

Наражаючи на небезпеку цивільне населення, окупанти обстріляли з артилерії калібру 152 мм підступи до Врубівки - населеного пункту, розташованого за декілька кілометрів від лінії зіткнення.

Понад два десятки мін калібру 120 мм ворог випустив по оборонних укріпленнях українських військових неподалік Кримського і Причепилівки.

На Донецькому напрямку противник з 82-міліметрових мінометів і піхотного озброєння неодноразово обстрілював опорні пункти поблизу Пісків і Кам'янки.

Нагадаємо, в неділю на Донбасі загинув один військовослужбовець, чотирьох було поранено. Бойовики 38 разів обстріляли позиції сил АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram