ГоловнаСуспільствоПодії

В Одеській області мати засунула новонародженого сина в морозильну камеру

Жінка стверджує, що дитина при народженні не подала ознак життя.

20-річна мешканка Ізмаїла Одеської області засунула свою новонароджену дитину в холодильник. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Про те, що трапилося, стало відомо від лікаря перинатального центру, куди звернулася породілля через внутрішню кровотечу. Правоохоронці з'ясували, що жінка народила хлопчика посеред ночі в гуртожитку, де проживає разом з чоловіком і сином, якому трохи більше року. При вагітності на обліку не перебувала.

Фото: od.npu.gov.ua

"За її словами, побачивши, що дитина не подає ознак життя, вона розбудила чоловіка. Разом вони сховали тіло малюка в морозильній камері холодильника. А через кілька днів після пологів жінці стало погано, тому вона і звернулася за допомогою до медиків", - йдеться в повідомленні поліції.

Про те, що жінка була вагітною, не знали ні сусіди, ні родичі.

Фото: od.npu.gov.ua

"Тіло новонародженого хлопчика відправлено на проведення судово-медичної експертизи, яка покаже причини смерті дитини. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.117 (умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України", - відзначили в поліції.

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк. Зараз триває досудове розслідування.

Як повідомлялося, в жовтні в Одесі мати задушила подушкою немовля через моральне виснаження. Через тиждень вона вчинила самогубство в Одеському СІЗО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram