ГоловнаСуспільствоПодії

Директора одеського табору "Вікторія" знову відправили в СІЗО

За Петроса Саркісяна раніше внесли заставу.

Директора одеського табору "Вікторія" знову відправили в СІЗО
Фото: http://od.gp.gov.ua/

Апеляційний суд Одеської області в четвер задовольнив скаргу обласної прокуратури про продовження терміну утримання під вартою для директора дитячого табору "Вікторія" Петроса Саркісяна без можливості внесення застави.

Як повідомила прес-служба наглядового відомства, в судовому засіданні прокурор - процесуальний керівник Олег Хорсуненко представив суду докази обґрунтованості підозри керівнику табору в порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило загибель трьох дітей.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Раніше Приморський райсуд Одеси передбачив можливість внесення застави в сумі 128 тис. грн як альтернативу утримання під вартою для Саркісяна. Після чого заставу було внесено і директор табору, де загинули діти, вийшов на свободу.

Прокуратура тоді заявила, що категорично не згодна із зазначеним рішенням суду і подала апеляційну скаргу, але її розгляд ще не закінчено.

Нагадаємо, пожежа в таборі "Вікторія" виник близько 23:30 15 вересня. Вогонь повністю знищив двоповерховий дерев'яний будинок, в якому на момент пожежі перебували 52 дитини.

Після гасіння пожежі рятувальники виявили обгорілі останки двох дітей. Ще одну дівчинку шукали як на місці пожежі, так і в околицях табору, куди вона, імовірно, могла втекти, злякавшись. Потім поліція повідомила, що на місці пожежі знайдено останки ще однієї людини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram