ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві біля метро "Чернігівська" чоловік отримав ножове поранення під час бійки

У Києві біля метро "Чернігівська" чоловік отримав ножове поранення під час бійки
Фото: kyiv.npu.gov.ua

У Києві біля станції метро "Чернігівська" чоловік отримав ножове поранення під час бійки.

Про це повідомляють на сайті столичної поліції.

У Дніпровське управління надійшло повідомлення про госпіталізацію в стаціонар чоловіка з ножовим пораненням. Лікарів швидкої допомоги викликали перехожі, які стали свідками бійки двох нетверезих чоловіків.

За наданими прикметами поліцейські встановили і розшукали осіб, причетних до злочину.

"Ми встановили, що напередодні чоловік розпивав алкогольні напої зі своїм знайомим і його подругою. Між ними виник конфлікт, і він вирішив покинути компанію. Однак через декілька метрів знайомий його наздогнав і зав'язалася бійка. В результаті чоловік упав на землю, а його товариш пішов. Перехожі побачили кров на одязі потерпілого і викликали лікарів", - розповів начальник Дніпровського управління поліції Андрій Возний.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Під час затримання 34-річний чоловік заперечував свою причетність до поранення, але його 29-річна подруга підтвердила, що в чоловіка був при собі ніж, який він пізніше викинув.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

"У місці, на яке вказала жінка, ми знайшли ніж зі слідами бурого кольору і направили на експертизу. Потерпілий - 30-річний місцевий житель - перебуває під наглядом лікарів, його життю нічого не загрожує. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу", - повідомив Возний.

Він також зазначив, що після опитування чоловіка та жінку відпустили під особисте зобов'язання.

Нагадаємо, у Львові п'яний чоловік убив свою собаку, побив дружину і напав на патрульного.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram