ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі загинув один боєць АТО, двоє поранені

Загалом за добу штаб АТО зафіксував 25 обстрілів.

У результаті бойових дій на Донбасі 17 листопада загинув один український військовий, одного поранено, ще один отримав бойову травму. Про це йдеться в ранковому зведенні штабу АТО.

У штабі відзначають, що оперативна обстановка в районі проведення АТО залишається непростою, оскільки російські війська продовжували активно порушувати режим тиші і вести прицільні обстріли позицій Збройних сил України.

На луганському напрямку з 120-мм і 82-мм мінометів бойовики вели вогонь по захисниках Трьохізбенки. Неодноразово з тих самих видів мінометів і гранатометів російські найманці обстрілювали захисників Троїцького і Луганського. Прес-служба Луганської ОДА повідомляє, що саме в результаті обстрілів біля Троїцького одного українського військового поранено, а пізніше - ще одного поранили.

"11 мін калібру 120-мм було випущено неподалік Новозванівки, а з піхотного озброєння обстріляли наші позиції біля Станиці Луганської, Новолуганського, Світлодарська та двічі Золотого", - йдеться у зведенні прес-центру.

На донецькому напрямку бойовики відкривали вогонь з мінометів різного калібру, гранатометів і стрілецької зброї по українських воїнах, які тримають оборону біля Павлополя. Українські позиції в передмісті Авдіївки обстрілювали з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а захисники Мар'їнки - з великокаліберних кулеметів.

Загалом за добу штаб АТО зафіксував 25 обстрілів.

Нагадаємо, що 16 листопада на Донбасі поранено одного військового.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram