ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві жінка з дитиною близько місяця прожила у квартирі з трупом матері

Для встановлення причини смерті тіло направлено на експертизу.

У Києві жінка з дитиною близько місяця прожила у квартирі з трупом матері
Фото: kyiv.npu.gov.ua

У Києві жінка з дев'ятирічним дитиною майже місяць прожила в квартирі з трупом власної матері.

Про це повідомляє сайт столичної поліції.

До правоохоронців звернулася сусідка, яка почула специфічний запах з квартири і викликала поліцію. 32-річна господиня квартири спочатку відмовилася відкривати двері, але коли почула, що поліцейські збираються звернутися до рятувальників, погодилася.

"У квартирі дійсно був нестерпний запах, а коли ми її оглянули, то в одній з кімнат на підлозі виявили труп жінки з ознаками розкладання. Як нам пояснила господиня квартири, це її 59-річна мати, яка померла півтора тижня тому, тому зараз цю інформацію ми перевіряємо", - начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

У квартирі також перебувала дев'ятирічна дочка жінки. Зараз дівчинку відправили до притулку, з нею працюють психологи. Найближчим часом її забере батько у зв'язку з неадекватною поведінкою матері.

"Сусіди розповіли нам, що запах у під'їзді відчули ще місяць тому. Викликали поліцію, коли зрозуміли, що це з квартири, де проживала жінка похилого віку, якої вони давно не бачили. Дочка померлої повідомила, що не викликала швидку і поліцію, тому що думала, що їй доведеться платити, а грошей у неї не було", - додав Кузьмін.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Для встановлення причини смерті тіло направлено на експертизу, за результатами якої буде прийнято рішення про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, раніше в Дарницькому районі Києві чоловік закопав у лісосмузі свою співмешканку, яка, як з'ясувалося, померла від пневмонії. Він пояснив свої дії тим, що не мав грошей на похорон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram