ГоловнаСуспільствоПодії

У Харківській області сім'я відбилася від озброєного обрізом грабіжника

Прибулі за викликом поліцейські виявили переляканих потерпілих і зв'язаного злодія.

У Харківській області сім'я відбилася від озброєного обрізом грабіжника
Фото: facebook.com/police.kharkov

У селищі Слобожанське Харківської області господар будинку і члени його сім'ї відбилися від грабіжника в масці, озброєного обрізом, зв'язали його і викликали поліцію.

Про це повідомляє прес-служба поліції області у Фейсбуці.

Інцидент стався близько шостої ранку вівторка.

"Прибулі на місце працівники слідчо-оперативної групи виявили за вказаною адресою переляканих потерпілих і зв'язаного злодія. Він був у рукавичках, поруч лежали маска і обріз мисливської рушниці", - йдеться в повідомленні.

Як розповів в.о. заступника начальника Зміївського відділу поліції Андрій Тарахтєєв, зловмисник проник у будинок і тільки-но господиня відчинила двері, він під прицілом обріза змусив чоловіків лягти на підлогу. Жінці він доручив їх зв'язати і відібрав ключ від сейфа. Поки грабіжник намагався відімкнути замок, чоловік із сином звільнилися від мотузки. Злодій устиг зробити постріл у бік господаря будинку, але його син ударив по зброї і дріб увійшов у підлогу.

Тим часом жінці вдалося викликати поліцію.

Грабіжником виявився 30-річний житель сусіднього села, який працював разом із потерпілим на одному виробництві. Напередодні чоловіки отримали зарплату.

Фото: facebook.com/police.kharkov

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 (розбій). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше в селі під Рівним фермер з травматом прогнав шістьох грабіжників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram