ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція затримала стрільця з Первомайського, який поранив трьох людей

Йому може загрожувати до семи років позбавлення волі.

Харківська поліція затримала 30-річного жителя Первомайського, який, як припускає слідство, кілька днів тому поранив із пістолета трьох осіб.

Прес-служба поліції повідомила, що 29 жовтня в Первомайське відділення звернувся місцевий житель. Він розповів, що малознайомий чоловік погрожував йому пістолетом біля кафе. Наряд поліції, який прибув за викликом, затримав зловмисника. У нього вилучили незареєстрований пристрій для відстрілу патронів з гумовими кулями Stalker з трьома патронами в магазині й одним у патроннику.

Під час оперативних заходів поліцейські встановили, що він підходить під опис людини, яка влаштувала 27 жовтня стрілянину біля кіосків, коли було поранено трьох чоловіків. Тоді 18-річний хлопець отримав непроникаюче вогнепальне поранення грудної клітини й вогнепальне поранення стегна, 28-річного чоловіка було поранено в стегно, а 19-річного юнака - в гомілку.

Затриманого повідомили про підозру за ч.4 ст.269 Кримінального кодексу - хуліганство.

Йому може загрожувати до семи років позбавлення волі. Зараз у суд скеровано клопотання про обрання чоловікові запобіжного заходу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram