ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби в зоні АТО поранено одного військовослужбовця

Терористи продовжують використовувати заборонене озброєння.

З початку доби в зоні АТО поранено одного військовослужбовця
Фото: Макс Левин

Протягом дня в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики продовжували обстрілювати позиції української армії, застосовуючи заборонене озброєння.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

На Приморському напрямку бойовики випустили щонайменше 39 мін калібру 82 мм по захисниках Водяного. Під вогонь також потрапили опорні пункти ЗСУ біля Широкиного, а близько 15:00 терористи обстріляли з 120-міліметрових мінометів цивільні будинки в селищі.

На Донецькому напрямку бойовики двічі били з гранатометів і великокаліберних кулеметів по позиціях військових в районі Авдіївської промзони. Українські бійці вогнем з піхотного озброєння жорстко придушували активність бойовиків.

"В результаті цього протистояння, близько 4 ранку отримав поранення один військовослужбовець сил АТО. Потерпілого оперативно госпіталізували і зараз стан його здоров'я оцінюється як задовільний", - зазначають в штабі.

Нагадаємо, перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Олександр Хуг вважає, що ескалація конфлікту на Донбасі неминуча.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram