ГоловнаСуспільствоЖиття

Розвивальні іграшки для найменших: битва брендів

Розвивальні іграшки покликані удосконалювати певні навички малюків: моторику, координацію, логіку, уяву, мову, тактильне й зорове сприйняття і под. Тому не дивно, що асортимент таких моделей закономірно розширюється. Пропонуємо вам огляд популярних брендів, які вважаються лідерами у виробництві розвивальних іграшок.

Chicco

Італійський концерн Chicco - провідний бренд на європейському ринку дитячих товарів. Щороку його товари купують понад 300 мільйонів сімей з усіх куточків світу. У лінійці Chicco представлені абсолютно всі товари, які можуть стати в пригоді дітям від народження й аж до досягнення 5-річного віку: одяг, взуття, всілякі розвивальні іграшки та навіть меблі. Забезпечуючи дитину всім необхідним, компанія прагне зробити її життя яскравим та цікавим. Оригінальні іграшки Chicco славляться своєю якістю, надійністю і функціональністю.

Fisher Price

Американський бренд Fisher Price - один з головних конкурентів компанії Chicco. Він також може похвалитися всесвітньою популярністю й великим асортиментом. Втім, згадаємо про деякі серії:

  • Newborn — іграшки для немовлят;

  • Brilliant Basics — товари для розвитку зору, слуху, моторики і тактильних відчуттів (зокрема, сортери, пірамідки, кубики, набори для ванни та гри з піском);

  • Laugh & Learn — інтерактивні та навчальні іграшки;

  • Go Baby Go — ходунки, стійки та інші вироби, що стимулюють фізичний розвиток малюка.

    Цікавий факт: з моменту відкриття першої ігрової лабораторії «Фішер Прайс» статус офіційного тестувальника іграшок було надано понад 50 тисячам дітлахів.

Battat

Американська компанія з більш як 100-річною історією лише недавно зміцнила свої позиції на українському ринку. Популярні товари - конструктори, набори для творчості та малювання, музичні іграшки, машинки (як звичайні, так і інерційні), а також ігрові набори для ванни й пісочниці.

Simba

Німецька компанія, товари якої випускаються в понад 10 країнах на 3 континентах. Серед розвивальної продукції великий попит в українських батьків мають мозаїки і термомозаїка, ляльки та аксесуари для них, іграшки для ванни, прорізувачі, а також музичні іграшки бренду.

DJECO

Французька компанія, заснована 1954 року. Спеціалізується на випуску настільних ігор, дерев'яних конструкторів та іграшок, різних пазлів, а також наборів для дитячої творчості. Розвивальні іграшки DJECO розробляються в тісній співпраці з дитячими психологами. А французькі ілюстратори допомагають зробити продукцію ще яскравішою та привабливішою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram