ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

В Умані отруїлися 11 студентів педуніверситету

Їх стан задовільний.

В Умані отруїлися 11 студентів педуніверситету
Фото: www.rusnovosti.ru

У Черкаській області отруїлися 11студентів Уманського державного педагогічного університету. Про це повідомляє прес-служба ГУ Держпродпотребслужби в Черкаській області.

"У Черкаській області зареєстровано випадки захворювання з ознаками гострої кишкової інфекції серед студентів Уманського державного педагогічного університету. Станом на 05.10.2017 постраждало 11 осіб. З них 7 осіб з 02.10.2017 по 03.10.2017 звернулися за медичною допомогою до Уманської міської лікарні № 3 з попередніми діагнозами: харчова токсикоінфекція невстановленої етіології, середній (1 людина), легкий (6 осіб) ступінь тяжкості", - йдеться в повідомленні.

У Держпродпотребслужбі повідомили, що після надання необхідної медичної допомоги студенти в задовільному стані виписані для подальшого амбулаторного лікування.

Відомо, що всі постраждалі проживають в гуртожитках в Умані, харчувалися самостійно і в їдальні вузу.

Під час перевірки виявлені окремі порушення санітарного законодавства. На адресу ректора Уманського педуніверситету надано припис щодо усунення порушень санітарного законодавства. Проведення комплексу санітарно-гігієнічних та протиепідемічних заходів триває.

Нагадаємо, у вересні у Львівській області сталося масове отруєння копченою рибою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram