ГоловнаСуспільствоЖиття

Патрульну поліцію Києва розділили на правобережну й лівобережну

Головна мета реорганізації - заощадження часу. 

Патрульну поліцію Києва розділили на правобережну й лівобережну
Фото: npu.gov.ua

У Києві до виконання обов'язків приступив Другий полк патрульної поліції, який обслуговуватиме три райони Лівого берега столиці: Дніпровський, Деснянський і Дарницький.

Полк патрульної поліції №2 складається із 600 поліцейських і розташований на вул. Лобачевського, 23А, інформує прес-служба  Нацполіції.

Зазначається, що полк патрульної поліції №1, розташований за адресою вул. Народного ополчення, 9, у кількості понад 1,5 тисячі патрульних, як і раніше, буде обслуговувати мешканців семи районів Правого берега.

У поліції наголошують, що такий розподіл дасть можливість патрульним оперативно реагувати на правопорушення і зробить роботу поліцейських максимально продуктивною та ефективною.

"Головна мета реорганізації - заощадження часу. Патрульні зможуть швидше прибувати на виклики, швидше проходити перезмінку. Також враховували й особистий час патрульних, адже ті працівники, які живуть на Лівому березі або за містом, зможуть швидше дістатися на роботу чи додому", - йдеться в повідомленні.

Командиром полку призначено підполковника поліції Олександра Білокура.

Нагадаємо, раніше у вересні Національна поліція передала патрульній поліції повноваження з видачі дозволів та узгодження маршрутів транспорту при перевезенні небезпечних вантажів.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram